logo-aeneas-banner-03

Solar

Geplaatst op 17-07-2024  -  Categorie: Bestuursberichten openbaar  -  Auteur: Bestuur

solar2024In het  weekend  van 3  en 4  augustus vindt het Solar festival weer plaats rondom de Noordplas. Ook dit jaar zullen wij weer een deel van ons terrein verhuren voor fietsenstalling en hebben weer 25 toegangskaarten voor het hele weekend gekregen.

Toegangskaarten Solar:

De toegangskaarten voor Solar verkopen we weer tegen een gereduceerde prijs. Dit jaar is dat €75 per kaart. Maximaal 2 kaarten per lid. Wil je kaarten kopen, stuur dan even een e-mail naar de penningmeester en geef even aan of het om 1 of 2 kaarten gaat. retseemgninnep.[antispam].@rvaeneas.nl

Beperkt toegang tot de Weerd. 

Tijdens Solar is ons clubhuis met de auto beperkt bereikbaar. Om met de auto te komen moet je een parkeerkaart hebben. We hebben maar een beperkt aantal parkeerkaarten en ook de parkeerplaatsen zijn beperkt omdat P2 in gebruik zal zijn als fietsenstalling voor Solar. Daarom het dringende verzoek aan iedereen die op fietsafstand woont om met de fiets naar de club te komen. Parkeer kaarten zijn alleen voor leden die veraf wonen of niet kunnen fietsen. Vraag als je op de club bent even aan een van de bestuursleden om een parkeerkaart mocht je deze nodig hebben.