logo-aeneas-banner-03

UITNODIGING VOOR LUSTRUM EVENEMENT ZATERDAG 1 JULI 2023

Geplaatst op 23-05-2023  -  Categorie: Verenigings activiteiten  -  Auteur: feest-commissie

Beste leden van Aeneas,

Jullie worden uitgenodigd om op zaterdag 1 juli as. deel te nemen aan verschillende activiteiten die georganiseerd zijn ter gelegenheid van het 45 jarig bestaan van onze vereniging.

PROGRAMMA:

13.00 uur
Jubileumpuzzeltoertocht. Een tocht vol leuke opdrachten. Die mag je echt niet missen.
Einde rond 18.00 uur. Kosten € 2,50.

Tussen 18.00 en 19.00 uur
Is er een drankje (gratis) voor iedereen die ook blijft eten.
Terwijl iedereen zit na te genieten wordt het speciale lustrum gadget gepresenteerd. We houden het nog even spannend wat dat is. Maar iedereen zal het willen hebben.

Het kost € 10,- en is direct (of later) te koop via betaling met de pin.

Om 19.00 uur
Komt er een foodtruck die ons de meest heerlijke pizza’s serveert. De medewerkers van de foodtruck komen met pizzapunten langs en daar kun je zo vaak als je wil van nemen.
Kosten € 12,50 pp.

Let op: hiervoor zijn ook jullie partners van harte welkom. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Ook belangrijk:

  • Je kunt je inschrijven tot uiterlijk 17 juni. Inschrijving is definitief nadat we betaling hebben ontvangen voor de onderdelen waaraan je wil deelnemen.
  • Het juiste bedrag kan worden overgemaakt op rek. nr. NL 47 RABO 0131224107 onder vermelding van de onderdelen waarvoor je je inschrijft en je naam. Dus kom je alleen voor de toertocht dan betaal je € 2,50 pp. Kom je alleen voor het drankje en de foodtruck, dan betaal je € 12,50 pp. Of een optelsom van beide (in geval van de foodtruck pp.).
  • Om de onderlinge kennismaking te bevorderen zal de toercommissie de bootindeling maken. Daarom vragen we je ook je roei- en stuurniveau op te geven.
  • Wil je helpen? We kunnen nog wel wat hulp gebruiken voor de toertocht en achter de bar. Je kunt je opgeven via eicreot.[antispam].@rvaeneas.nl, siraterces.[antispam].@rvaeneas.nl, of spreek een van ons aan.
  • Gebruik deze link naar een formulier om je op te geven voor de toertocht, de foodtruck of beide. Deze link staat ook op onze website.

We hopen dat jullie massaal intekenen voor deze speciale gelegenheid.

Annet M., Yvonne J., Lenneke, Lies, Marga, Wilma, Gert-Jan, Hans P., Annelies, Inge en Ien.