logo-aeneas-banner-03

World Clean Up Day 20-09-2024

Geplaatst op 24-08-2024  -  Categorie: Verenigings activiteiten  -  Auteur: Janne Opmeer

Help mee voor schoner roeiwater en spekken verenigingskas!
 
Dit jaar is RV Aeneas benaderd door Sportvisserij Limburg, gevestigd in de Weerd, om dit jaar voor het eerst ook een handje bij te steken het verzamelen van zwerfafval i.h.k.v. de landelijke jaarlijkse World Clean Up Day op vrijdag 20-09-2024. Verzameltijd bij de roei: om 10.45 uur.

We gaan aan de slag in de Weerd i.s.m. Sportvisserij Limburg en kunnen de inzamelmaterialen (grijpers, zakken, handschoenen e.d. lenen van die club). Hat afval kan na afloop van de actie in een container op het terrein van Sportvisserij Limburg in de Weerd worden gedeponeerd. Zij zorgen voor het afvoeren daarvan.
Beoogd resultaat: schonere roeiomgeving, voorkomen dierenleed, spekken verenigingskas en een tevreden en goed gevoel na afloop. Onze vereniging ontvangt na afloop van de actie een financiële vergoeding van Euro 250,-, dus dat is weer mooi meegenomen.
Wij hopen dat zo veel mogelijk leden mee komen helpen op genoemde data. Natuurlijk zijn ook jullie partners, kinderen, buren en vrienden van harte welkom om een handje te steken!

2023-03-19-guido-bij-gerelingsplas

 

Meer informatie:
Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan even contact op met coördinator de World Clean
Up Day: Janne Opmeer via reempo.ennaj.[antispam].@hetnet.nl.

Janne Opmeer, 10-08-2024